Sport támogatás

Most az olimpia és a foci EB kapcsán sokkal többet foglalkoztak a szurkolók a sporttal, mint általában. De ezeknek vége, és itt vannak a „hétköznapok” a gondokkal, nehézségekkel.

Tudjuk, hogy szinte minden sportszervezet nehézségekkel küzd, további forrásokra lenne szükség a minél eredményesebb szerepléshez, továbblépéshez, ugyanakkor sok támogató visszalépett, vagy csökkentette a támogatást a covid okozta gazdasági helyzetben.

Éppen ezért lehet érdekes teljesen szokatlan, egyedi ajánlatunk. Úgy tudják Önöket támogatni, hogy közben a támogató pénzt keres.

Mi megbízóinknak azt ajánljuk, hogy nem termékekkel foglalkozó Mlm rendszerekbe regisztráljuk őket, már a regisztrációt is mi végezzük, és kezeljük a fiókjukat, mindent mi csinálunk ezekkel kapcsolatban, hogy a maximális hozamot realizálhassa megbízónk. Mivel meggyőződésünk, hogy ha jól végezzük a munkánkat ezek szép hozamot biztosítanak, havi 8%-os garanciát vállalunk a hozamra. Ha Önöket kívánja támogatni a megbízó, akkor Önöknek is garantálunk havi 8%-os támogatást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.