Miért ez?

A Covid helyzet mindent megváltozatott, semmi sem lesz olyan már, mint előtte. Az új világ, új kihívásokat jelent, amiket nem lehet úgy kezelni, mint ezt megelőzően, új utak kellenek.

Az új információkat, ajánlatokat el kell juttatni a lehetséges partnerekhez, de csak azokhoz, akiket érdekelhet. Ezért nem hatékonyak a hagyományos reklám fogások, a szórólapok, általános média hirdetések. Az embereket túl sokan bombázzák információkkal, ha rögtön nem fogja meg, nem szólítja meg a potenciális ügyfelet a kommunikáció, egyszerűen tovább lép, gyakorlatilag elvesztettük..

Ugyanakkor sokkal többet „lógnak „ az emberek a neten, ez az a fórum, ami a leghatékonyabban lehet megszólítani az embereket.

Ezért csináltuk meg speciális, tematikus facebook oldalainkat, csoportjainkat, ahol csak olyan követők vannak, akiket érdekel az illető oldal, csoport hírei, eljut hozzájuk, és érdekli őket amit közvetíteni szeretnénk.

Jelenleg oldalainkat  több, mint 66 ezer ember követi, ekkora tömeget tudunk megszólítani.

Ezek az csatornák alkalmasak, hogy hirdetőink ajánlatai meglepő hatékonysággal jussanak el a közönséghez, elvégre olyan helyen jelennek meg, ami a követőket érdekli.