BioBlocX maszkok
5 rétegű önsterilizáló reszpirátor maszk, réz-oxid alapú, Respilon filtrációs membránt tartalmazó, kimagasló hatékonyságú védőeszköz.
Az egyedüli maszk amely garantáltan megvéd az összes ismert mikroorganizmus ellen, igy a koronavírus összes ismert változata ellen is. Ezen túl véd a baktériumok, virusok (HIV, hepatitisz, stb.) , por, penész, szmog, pollen, és atkák ellen. Bizonyítottan 5 percen belül elpusztítja ezek 99,9 százalékát.
A BioBlocX vírusvédő maszk a kettős akadály elvén működik. A nanoszálas membrán megbízható védőszűrőként funkcionál. Bár az emberi szem számára nem látható, a vírusok akár 99,9%-át is befogja, amit az amerikai Nelson Labs laboratórium vizsgálati eredményei is megerősítettek. A vírusvédő maszk belsejében és kívülről is a felgyorsult réz-oxid rétegek ezután gondoskodnak a befogott vírusok inaktiválásáról. Hogy a réz a leghatékonyabb anyag a fertőzőbetegségek ellen, már évszázadok óta ismert tény, például a pestisjárvány idején azoknak volt legnagyobb esélye a túléléshez, akik rézedényekben forralták a vizet, illetve ilyen edényekben főztek…
Miért egyedülálló:

 • A nanoszálas membrán befogja a vírusok 99,7-99,9%-át
 • A légzőmaszk belsejében és kívülről gyorsított réz-oxid hatékonyan inaktiválja a vírusokat a környezetből, valamint a felhasználótól
 • ha vírusszennyezett környezetben mozogsz egészségesként, megvéd a betegségtől, ha beteg vagy és viseled a maszkot, halálos biztonsággal megvédi a környezetedet, senkinek nem tudod továbbadni a vírust. Minél többen viselnék ezt a maszkot, annál kevesebb az esély annak, hogy ismét korlátozásokat rendeljen el a kormány a betegség megfékezése érdekében. Vedd kezedbe a saját magad és a szeretteid biztonságát.
 • Az önsterilizációs technológiának köszönhetően nem igényel karbantartást, például mosást vagy fertőtlenítést . Ennek ellenére természetesen mosható, és mosás után sem veszit semmit a hatékonyságából
 • Megszünteti a keresztszennyeződés kockázatát (a vírus felvitele önkontaktus vagy fertőzés során a légzőmaszk kezelésekor)
 • Az egyedi anatómiai forma tökéletesen illeszkedik minden arcra. A tartócsipesz biztosítja, hogy a levegő nem kívánt módon ne szivárogjon be a maszk alá
 • Rendkívül könnyű légzőmaszk.
 • Ezerszer kimosható hatékonyság veszteség nélkül
 • Német szakértők szerint ez a maszkok Rolls Royce-a
 • Szingapúrban a kormány ebből az anyagból készíttetett maszkokat, amiket kiosztottak a lakosságnak, és kötelezővé tették a használatát. Ezzel az egyszerűlépéssel minimumra sikerült csökkenteni az új fertőzések számát az országban.
  Sajnos már nem kérdés, hogy lesz 4. hullám. Azon vitatkoznak a szakértők, hogy melyik oltás mennyire hatékony, de abban mindegyik egyetért, hogy a maszk hatékony eszköze a megelőzésnek. De nem mindegy milyen maszkot használsz. Gondoskodj magadról és szeretteidről, válaszd a legmagasabb minőségű, valódi védelmet adó BioBlocX maszkokat.

 • Fontos! Amennyiben cég vásárolja meg a maszkokat, és dolgozóinak kívánja kiosztani, ezt adómentesen teheti, mert minden a koronavírus elleni védelmet szolgáló eszköz adómentesen adható a dolgozóknak.
  4.950,-forint +Áfa, és nem kell félned a járványtól.